Uw bouwproject zorgeloos doorlopen

zakelijkEen nieuw bedrijfspand laten bouwen of uw huidige bedrijfspand verbouwen? Wat voor bouwproject u ook heeft Huitema Bouw & Advies neemt u zorgen uit handen. Door middel van passend bouwadvies en begeleiding tijdens het volledige bouwproces zorgen wij samen met u voor het hoogst haalbare resultaat.


Wat Huitema voor u kan betekenen:

Bouwtekeningen

Het verzorgen van de bouwtekeningen en aanvragen van de nodige vergunningen

Bestek schrijven

Wij zorgen ervoor dat uw bouwproject en de gewenste kwaliteit hiervan duidelijk op papier komt te staan. Met een goed bestek in handen bent u er zeker van dat iedereen tijdens uw bouwproject op één lijn zit.

De bouwkosten

Door de jarenlange ervaring in de bouw kunnen wij zelf de bouwkosten calculeren om snel inzicht in de kosten te verkrijgen. Ook beoordelen wij offertes. Hierdoor bent u er zeker van dat u waar krijgt voor uw geld.

Het benaderen van partijen

Huitema Bouw & Advies kent de markt en door kritisch te zijn geven wij u het vertrouwen dat de juiste partijen aan de slag gaan bij uw bouwproject.

Onderhandelen

Huitema Bouw & Advies neemt u (wanneer gewenst) het werk uit handen. De onderhandelingen doen wij voor u.

Kwaliteitsbewaking

Wij willen graag toezien op de kwaliteit van het werk tijdens de bouwperiode. Tussentijdse controles zijn in onze ogen van groot belang. Denk hierbij ook aan het bewaken van kosten en het bijhouden van meer- en minderwerk.

Waarom kiezen voor Huitema Bouw & Advies?

Door onze ruime ervaring kent Huitema Bouw & Advies het bouwproces van ontwerp tot oplevering. Huitema vindt het belangrijk om maatwerk te leveren dat perfect aansluit bij uw bouwproject. Het bijhouden en sturen van de planning speelt hierin een grote rol.

  • Door 40 jaar ervaring binnen de verschillende lagen in de bouw weet Huitema Bouw & advies van de werkvloer tot leiding geven in de bouw precies hoe er gewerkt wordt.
  • Huitema Bouw & Advies zorgt ervoor dat het projectplan in de puntjes wordt afgestemd met alle betrokken partijen zodat het gewenste resultaat wordt bereikt.
  • Om ervoor te zorgen dat uw bouwproject volgens plan verloopt controleert Huitema regelmatig of alle betrokken partijen de afspraken over de bouw nakomen.
  • Huitema heeft door jarenlange ervaring in de bouw goed inzicht in het benaderen van de juiste partijen.

Uw interesse gewekt?

Heeft vragen over onze diensten? Of wilt u meer weten over Huitema Bouw & Advies? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op »